Hitsyndicaat

Screeming Lord Spons!

De muziek voert de absolute boventoon in het Hitsyndicaat. Op zaterdag en zondag van 17.00-19.00 uur een combinatie van nieuwe binnenkomers in de Tipparade en Top 40 en de classic hits waarmee je opgroeide. Met verrassende rubrieken als: ‘Prehistorie’, ‘DiscoGigant’, ‘110% NL’ en niet te vergeten de koploper van de laatste 10 minuten van elk uur Hitsyndicaat: ‘Je Cowboyliedje’.

Johan Sponselee begon zijn radiocarriere als Peter Vos bij het legendarische Radio Unique in Amsterdam. Van beroep is hij journalist, na jarenlang zelf vragen stellen en programma’s presenteren gaf hij als eindredacteur, programmaleider en hoofdredacteur leiding aan redacties bij verschillende omroepen. Tegenwoordig is hij communicatietrainer, mediacoach en ontwikkelaar van trainingsprogramma’s als managing partner bij ‘Brain Box’ in Hilversum. Hij coacht mensen die ‘uit hoofde van hun functie’ geïnterviewd worden in radio en televisieprogramma’s en/of presentaties geven.

Belangrijke factor in het Hitsyndicaat is de factor die alle gepresenteerde HilversumDrie programma’s gemeen hebben: positieve upbeat presentatie met weinig overbodig geklets en veel prettige muziek!